تاريخ انتشار: 16 دي 1404 ساعت 00:14:14
فصل الخطاب مقاومت عراق با صدور یک بیانیه مهم

مرکز هماهنگی گروههای مقاومت عراق از دولت آینده این کشور خواست که به اشغالگری کشورهای خارجی (ترکیه و آمریکا) پایان دهد.

به گزارش فارس، این مرکز  امروز یکشنبه با انتشار بیانیه‌ای، با اشاره به اینکه همچنان دنباله‌رو شهیدان حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس خواهد بود، تصریح کرد: خون این شهدا، مانند چراغی خواهد بود که ما را هدایت خواهد کرد و به عنوان امانت، بر گردن ما باقی خواهد ماند.

«کتائب سید الشهداء»، «کتائب کربلاء»، «أنصار الله الأوفیاء»، «النجباء»، «عصائب أهل الحق» و «کتائب حزب الله» گروههایی هستند که این مرکز را تشکیل داده‌اند.

مقاومت عراق با تأکید بر اینکه «سلاح مقاومت، در کشوری که اشغالگری همچنان پابرجاست، یک سلاح مقدس به شمار می‌رود»، خاطر نشان کرد: «این سلاح،‌ سوپاپ امنیت عراق در دفاع از خاک و مقدسات است و پیش از این هم، سپر محکمی در برابر عناصر جنایتکار داعش بود.

گروههای مقاومت تأکید کردند که به صورت قاطع، هر گونه اظهارنظر کشورهای خارجی درباره سلاح خود را نخواهند پذیرفت و فقط پس از تحقق کامل حاکمیت عراق، در این زمینه، با دولت وارد گفت‌وگو خواهند شد.

این گروهها با تأکید بر لزوم تصویب قانون مربوط به نیروهای الحشد الشعبی، در پایان خواستار پایان بخشیدن به نفوذ کشورهای خارجی در زمینه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی شدند.

  تعداد بازديدها: 48
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=104302
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.