تاريخ انتشار: 13 آبان 1404 ساعت 21:59:57
صداوسیما شبکه تلویزیونی عبری‌ راه‌اندازی می‌کند

این مصوبه که به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده، با هدف آنچه «کنش و واکنش مناسب به تبلیغات رسانه‌ای اسرائیل و رسانه‌های وابسته به آن» عنوان شده، ابلاغ شده است.

در پی تصویب مصوبه‌ای در شورای عالی انقلاب فرهنگی، سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی مأمور به تأسیس شبکه‌ای تلویزیونی به زبان عبری شد؛ هدف از این اقدام، مقابله رسانه‌ای با تبلیغات اسرائیل عنوان شده است.

به گزارش خبرآنلاین، شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد بر اساس مصوبه جدید این شورا با عنوان «سیاست‌ها و اقدامات ملی فرهنگی، اجتماعی، رسانه‌ای، علمی و فناوری ناظر به وضعیت کشور در شرایط ویژه»، سازمان صدا و سیما مأمور به تأسیس یک شبکه بین‌المللی تلویزیونی به زبان عبری شده است.

این مصوبه که به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده، با هدف آنچه «کنش و واکنش مناسب به تبلیغات رسانه‌ای اسرائیل و رسانه‌های وابسته به آن» عنوان شده، ابلاغ شده است.

بر اساس ماده چهار این مصوبه، «اساتید و دانشمندان حوزه‌های مختلف مرتبط نیز به سمت تأمین نیازهای حوزه امنیتی و نظامی هدایت خواهند شد.»

تأسیس شبکه عبری‌زبان در حالی تصویب شده که چند ماه از جنگ ۱۲ روزه میان جمهوری اسلامی ایران و اسرائیل می‌گذرد و فضای رسانه‌ای دو طرف در این مدت با افزایش تنش‌ها و فعالیت‌های تبلیغاتی گسترده همراه بوده است.

  تعداد بازديدها: 11
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=103913
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.