| تحرکات اخیر احمدی نژادها برای انتخابات شوراها آرمان امروز : حال پس از این همه مدت، روزهای پایانی مهرماه در تهران، نشست سراسری فعالان سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و رسانهای و اعضای شوراهای استانی «نهضت به سوی بهار» با حضور محمود احمدینژاد برگزار شد.
«سکوت» معجزه هزاره سوم بالاخره شکسته شد. محمود احمدینژاد پس از یک سال، چهار ماه و پنج روز از تبوتاب ماجرای سومین ردصلاحیتش در انتخابات ریاست جمهوری، بالاخره دست به یک کنشگری جدید زد و به نظر میرسد همانند انتخابات شوراها در سال ۹۶، خواب و خیالهایی در سر دارد.
در واقع، او که طی یک سال و نیم گذشته به صورت پراکنده و گزینشی در جلسات مجمع تشخیص مصلحت نظام حاضر میشد و حتی یک بار به مجارستان سفر کرد، نه تنها از حضور در رسانهها دوری میکرد، بلکه کنشگریاش کاملاً خاموش و رو به سکوت بود.
پس از سه دوره ردصلاحیت و سکوتهای ممتد، به نظر میرسید محمود احمدینژاد از سپهر سیاسی ایران حذف شده است.
|