امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 10 ارديبهشت 1395 ساعت 13:22:20
کامنت آقای دانش احمدی به مطلب اطلاعیه دفتر احمدی نژاد درباره توقف 2 میلیاردی سایت الف

1- مگر احمدی نژاد همچنان دفتر عریض و طویلی در اختیار دارد که اطلاعیه تحت عنوان روابط عمومی دفتر رییس جمهور نهم و دهم امضا شده است ایشان می توانستند برای پاسخگویی یا توضیح برای تنویر افکار عمومی بدور از بازی با الفاظ نسبت به صدور اطلاعیه مذکور یا انجام یک مصاحبه با سایت ها و روزنامه همراهشان اقدام کنند.
2- اطلاعیه با تبریک ایام به مردم عزیز و شریف ایران آغاز می شود مردمی کهه در پارتاگراف بعد رشید و فهیم متکی بر هوش ذاتی معرفی می شوند مردمی که علی الظاهر باید ناظر بر این باشند نه منتخب رییس جمهور یازدهمشان همچنان مورد توهین و تخریب قرار گیرد چنانکه احمدی نژاد انتخاب یازدهم مردم با هوش ذاتی و شریف ایران را غیر مسئول ، ضعیف ، غیر عالم ، ساده اندیش و دیگر صفات می داند.
3- احمدی نژاد مدعی است که در سه سال گذشته مورد نفی کامل ، صدها تهمت و افترا قرار گرفته در حالی که مردمی ترین دولت ایران بوده است. مگر مشی احمدی نژاد در دوران ریاست بر شهرداری تهران و هشت سال ریاست جمهوری در خصوص مدیران قبل چیزی جز این بوده است؟ مگر در سخنرانی 22 بهمن 87 تمام دولت های هفتاد سال گذشته قبل از خود را یکسان معرفی نکردند؟ احمدی می توانند برای 12 سال ریاست شهرداری و ریاست جمهوری یک سخنرانی از خود ارائه دهند که بر مدیران قبلی نتاخته باشند؟ پس حداقل اینکه خود کرده را تدبیر نیست.
4- احمدی نژاد خود را مردمی ترین دولت ایران معرفی می کنند اینکه دولت هفت سال ریاست جمهوری رهبری در کجای تعریف احمدی نژاد قرار می گیرد بماند برای وقتی دیگر اما به شهادت امام خمینی و تمامی ما که شرایط مذکور را به عینه درک کردیم دولت شهید رجایی چیز دیگری بود که احمدی نژاد بسیار تلاش کرد تا بگوید می خواهد شبیه آن شهید والامقام گردد که هرگر نشد. نکته دیگر اینکه چرا تصور می کند که مردمی بوده است؟ چون منتخب مردم شد؟ مگر سایر منتخبین به رای همین مردم بر مسند ریاست قرار نمی گیرند؟ رای به شما نشانه پاکی و رای به دیگران ناپاکی است؟ بهرحال همان مردم فهیم ، شریف و دارای هوش ذاتی اینبار به دوستان شما نه گفتند و رای خود را بعنوان امانت به دیگران دادند.
5- آقای احمدی نژاد مگر ما به حق همچنان و پس از 37 سال ریشه های مشکلات ماندگار کشور را به عملکرد حاکمان بی کفایت و وابسته پهلوی نسبت نمی دهیم؟ مگر نمی دانید که صدها عاقل و با تجربه برای خارج ساختن سنگی از چاه کفایت نمی کنند؟ وقتی به افتخار کاغذ پاره می گرفتید باید شهامت پذیرش تبعات ماندگارش را نیز داشته باشید چرا از اینکه نتیجه اعمالتان را به شما نسبت دهند بر می آشوبید؟
6- آقای احمدی نژاد نمی دانید حکم به برداشت از دارایی ایران در 2007 صادر گردید؟ مگر دوران ریاست جمهوری شما نبود؟ برای ممانعت از صدور چنین رای ظالمانه ای چه کردید؟ شاهد بودید که بدلیل مکانیسم داخلی آمریکا رای با اعتراض همراه و برای طی مراحل بعدی 8 سال سپری شد چرا با وجود اطلاع کامل از رای صادره و علی رغم هشدار بانک کارگزاری به بانک مرکزی شما نسبت به خرید اوراق قرضه و نگهداری آن اقدام کردید؟ چرا شش ماه پس از اعلام تحریم های بانکی و علی رغم هشدار مجدد بانک کارگزاری به مسدود شدن حساب های مربوط به ایران طی دو ماه بعد همچنان بر نگهداری دارایی اقدام کردید؟ شما که می دانستید حداکثر دو ماه برای خروج دارائی ها فرصت خواهید داشت چرا علی رغم توصیه بانک کارگزاری مذکور بر نگهداری دارایی در آمریکا اصرار کردید؟
7- مدعی هستید دولت آمریکا بدلیل برخورد عالمانه و عزتمدار دولت های نهم و دهم جرات نزدیک شدن و دست اندازی به منابع ملت ایران را نداشت یعنی نمی دانید که در دولت نهم دارایی مذکور بلوکه و شما طی 5 سال ریاست جمهوری بعد هرگز قادر به هزینه سازی یک سنت از این اموال نبودید. مدعی هستید که غارت صورت گرفته ناشی از ضعیف نشان دادن ملت ایران در عرصه بین المللی بود آقای احمدی نژاد می توانید یک طرح معقول ، عملی و قابل دسترس برای آزاد سازی دارایی کشورتان ارائه کنید؟ همه می دانستید که رای در مراحل پایانی تأیید توسط دیوان عالی آمریکا است بعنوان رییس جمهور هشت ساله و به پاس همانهایی که در مورد ملت ایران گفتید نمی توانستید در مکاتبه با رییس جمهور ، رییس قوه قضاییه یا مقام معظم رهبری طرح موضوع نمایید؟ نمی توانستید از طریق دوستان مهاجم به برجام در مجلس چنین مهمی را نیز مورد اطلاع رسانی قرار دهید؟ شاید فکر می کنید همان ملتی که گفتید به دلیل رایی که برای شما خوشایند نیست باید متقبل هزینه شده و متنبه شوند؟
8- آقای احمدی نژاد می دانید مقام معظم رهبری طی دهه گذشته ضمن تقدیر از تمامی مدیران تلاش گر مکرر بر بی اثری بسیاری از تصمیمات و اقدامات گلایه داشتند بفرمایید طی هشت سال ریاست جمهوری و اعلام بی اعتمادی تام نه به آمریکا که به دنیا به دستاوردی اقتصادی ملموس و قابل توضیحی دارد؟ مگر نه اینکه مکرر با انفجارهای قیمتی مواجه شدیم؟ مگر نه اینکه قیمت مسکن ، ارز ، طلا و غیره طی سال 87 الی 89 با افزایشی حدود هفتصد درصدی روبرو شد؟ مگر نه اینکه بسیاری از سیاست های اعلامی زمینگیر بودند و به جایی نرسیدند؟ چرا تصور می کردید قطع رابطه صرف می تواند زمینه کسب پیشرفت و رشد اقتصادی باشد؟ آقای احمدی نژاد کدام دولت مرد ایران طی 37 سال گذشته حتی در دولت موقت حرف از اعتماد به آمریکا زده است؟ که می توانید با فعل استفهام بسیاری را به چنین گناهی متهم و محکوم کنید؟ به فرمایش رییس مجلس مدتها است که دیگر زمانه بگم بگم سپری شده است.
9- آقای احمدی نژاد شرم نکردید از این همه سفر بی نتیجه به آمریکایی که در حال سازماندهی اعمال فشار جهانی علیه کشورمان بود؟ شرم نکردید از اینکه به سخنرانی در این کشور افتخار می کردید؟ شرم نکردید از اینکه همسر و خانواده را نیز در چسفر به دیار استکبار جهانی همراه داشتید؟ شرم نکردید که آمریکا برای حضور در خاکش به شما و همراهانتان ویزای راحت و آسان اعطا می کرد؟ آقای احمدی نژآد می دانید که نباید شرم کنید چرا که شما به آمریکا نرفتید مقصد شما سازمان ملل متحد بود. پس چرا ناجوانمردانه وزیر امورخارجه حاضر در سازمان ملل متحد را متهم به در آمریکا بودن می کنید؟ آقای احمدی نژاد وزرای خارجه گفتگوی با همتایان خود را علی الخصوص در مسائل مهم و دو جانبه در انظار انجام می دانند؟ شما طی دوران حضور در سازمان ملل ملاقات خصوصی نداشتید؟ چرا تصور می کنید از نتایج مذاکرات و ملاقات های وزیر خارجه این دولت شما را نیز باید مطلع کنند؟ نکند تصور می کنید همچنان رییس جمهور کشور هستید؟
10- آقای احمدی نژاد به ملتی که به هوش ذاتی و فهیم بودنشان اشاره فرمودید احترام گذاشته و تنها یک سند فی مابین ایران و یک طرف خارجی را نشان دهید که خارج از چارچوب های قراردادهای امروز تنظیم و امضا شده باشد. شما با طرف ترک دهها قرارداد امضا کردید انعقاد قرارداد به معنای اعتماد به طرف مقابل بود؟ کدام عقل سلیمی اعتماد به دیگران را تجویز می کند؟ که در خصوص آمریکا بخواهند دومین تجربه را داشته باشند؟ قرارداد خرید شما از روسیه در 2007 منعقد شد اما طی پنج سال ریاست جمهوری بعد نتوانستید اس 300 را تحویل بگیرید چرا به روسها اعتماد کردید؟ خروج دارایی از آمریکا پیشکش چرا قادر نبودید درآمدهای ناشی از فروش نفت کشورمان را حتی از هند ، چین ، کره و مالزی و غیره خارج کنید؟ مگر رفتاری توآم با عزتمندی و اقتدار نداشتید؟ چه شد که حتی هند برای خواست شما تره خرد نکرد؟
11- آقای احمدی نژاد مگر مکرر در سازمان ملل و مصاحبه با خبرنگاران آمریکایی از ضرورت اعتمادسازی فی مابین و رفع بی اعتمادی متقابل سخن نمی گفتید؟ اصولا مگر جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی پیامی جز این داشته است؟ شرافتمندانه در محضر مردمی که توصیفشان فرمودید بطور مشخص و بی ابهام بگویید کدام مقام ایرانی طی 37 سال گذشته تا این ساعت از لزوم اعتماد به مقامات آمریکایی یا صداقت مقامات آمریکایی سخن گفته است؟ اقدام تبلیغی شما در خصوص موضوع هولوکاست باعث گردید تا کشورها ملزم به ساخت موزه مردم شناسی هولوکاست و برگزاری مراسم سالانه گردند آیا شما را باید خدای ناخواسته عامل تقویت اسرائیل بدانیم؟ طی دوران ریاست جمهوری مکرر و مکرر از تصمیمات و اقدامات قوه قضاییه و قوه مغننه انتقاد و حتی مانند حضور در صحن مجلس جنجال کردید بارها از مانع تراشی دو قوه در مسیر رییس جمهور و دولت گفتید. صحت و سقم گفته های شما را مد نظرم نیست اما چرا تصور می کنید رییس جمهور و دولت آمریکا نمی توانند مانند آنچه شما در مورد خودتان مدعی مردمی ترین دولت هم بودید گرفتار عدم همراهی و حتی کارشکنی کنگره و سیستم قضایی آمریکا باشند؟ مگر دولت فعلی در سه سال گذشته مجلس و سیستم قضاییه همراهی داشته است؟
12- آقای احمدی نژاد مگر مردم فهیم و شریف با هوش ذاتی ایران از هفتصد میلیارد دلار درآمد نفتی دوران شما چه نصیبی بردند که از کاهشش نگران باشند. واقعا نمی دانید که دلایل سقوط قیمت نفت چیست؟ چرا در دوران نفت 105 دلاری قادر نبودید صادرات ایران را از سقف 700 - 900 هزار بشکه در روز بالاتر ببرید؟ مگر نمی دانید در شرایط مذکور یعنی هشت سال ریاست جمهوری شما عربستان با در اختیار گرفتن سهم بازار ایران و عراق و تکیه بر نفت 105 دلاری موفق گردید سالانه بالغ بر 370 میلیارد دلار درآمد باد آورده نفتی داشته باشد دلارهایی که به اندک اش دهها داعش را ایجاد و به جان جهان اسلام انداختند؟ راستی بدلیل ایجاد شرایط ممتاز مالی برای عربستان وهابی شما را هم باید در شکل گیری داعش مقصر بدانیم؟ آقای احمدی نژاد رییس جمهور هشت ساله ایران قطعا شما نیز جز چند نفری در کشورمان هستید که بیش و بهتر از همه می دانید که اداره امور کشور در بهترین شرایط نیز با چه دشواریهای حیرت انگیزی همراه است آگاهی خردمندانه که باعث می گردد که مقام معظم رهبری نیز حمایت از همه دولت ها را وظیفه همگان بدانند و اعلام کنند. بنابراین شایسته است تا به احترام همان ملتی که توصیف شان فرمودید بدنبال صدور اطلاعیه هایی باشید که دردمندانه و برادارانه بدنبال راه یابی برای غلبه بر دشمنان لجوج کشورمان باشند. می دانید که اگر همه در کنار هم باشیم برای رهایی کشور از شرایط دشوار دیروز و امروز باز هم کم خواهیم بود پس به یک بسم الله برای در کنار هم بودن آستین همت بالا زنید و بگذارید منتخب این دوره ملت شریف و فهیم دارای هوش ذاتی ایران برای گذر از تنگناهای بسیار دشوار و پیچیده پیشاز تلاشی بیش از پیش برخوردار باشد.

*الف





  تعداد بازديدها: 4608


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
همراهی "غزلی از علی اکبر پورسلطان" در فراق حضرت حجت (عج)
یادداشتی از: حجت الاسلام والمسلمین احمد مازنی
ضرورت حفظ و مرمت مساجد و قرآن‌های آسیب‌دیده به عنوان میراث فرهنگی
حضرت امام با مدعیان ارتباط با امام عصر(عج) چه برخوردی داشتند؟
سیف الاسلام قذافی کشته شد / مرگ او چه تأثیری بر آینده لیبی خواهد گذاشت؟
F-35 آمریکایی، پهپاد ایرانی را پس از نزدیک شدن به ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن سرنگون کرد / شاهد 129 چه نوع پهپادی است؟
گزارش تصویری:
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی. در هیئت انصارالخمینی (ره) 1404/11/14
جشن میلاد مسعود یگانه منجی عالم بشریت، حضرت بقیة الله الاعظم، ارواحناله الفداه و چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی.
علی مطهری: طبق قانون اساسی راهپیمایی آزاد است، مگر اینکه مسلحانه یا مخل مبانی اسلام باشد
یادداشتی از: مهرداد خدیر
هشدار و اندرزی در منبر: برای دنیای بدون فیلتر آماده شوید!
روایت سید محمود دعایی از قاطعیت حاج احمدآقا به هنگام فرود هواپیمای امام
در مراسم تجدیدمیثاق رئیس و مسئولان قوه قضاییه با آرمان‌های امام؛
سید حسن خمینی: یک کودتای سخت گذشت؛ تا زنده هستیم از اینها هست، اما باید آسیب شناسی کنیم/ فاجعه‌ای که می‌توانست ایران و کل منطقه را به بحران بکشد به پایان رسید؛ درس بگیریم، چه شد که به آنجا رسیدیم؟
در دیدار با رئیس و جمعی از مدیران و کارکنان ستاد اجرایی فرمان امام؛
سید حسن خمینی: «بغض» را در جامعه پایین بیاورید/ باید به اقشار کم درآمد و پایین دست رسیدگی کرد/ حتی کسی که با ما از در ناسزاگویی می‌آید را هم جذب کنیم/ باید دینی عرضه کنیم که بتواند جامعه ما را یکپارچه کند
سی‌ان‌ان: گزینه‌های ترامپ در قبال ایران محدود است
غارت ثروت کشور در دوره پهلوی/ پولهای فراوانی به روسپی های مخصوص شاه پرداخت شد/ جواهر نفیس برای همسر کندی و لیموزین برای شاه افغانستان
تهدید آمریکا بر فراز عمان؛ پهپاد ایرانی پاسخ داد
کشوری که تعداد گوسفندانش چند برابر جمعیت کشور است
ورود نظامیان آمریکایی به عراق/مقصد نهایی مشخص نشده است
حضرت امام خمینی در بهشت زهرا(س):
رژیم سلطنتی خلاف حقوق بشر است
حالات حضرت امام به هنگام بازگشت به ایران چگونه بود؟
نشریه سپاه: ایران محدودیت های گسترده، بازرسی و حتی خروج اورانیوم غنی شده را پذیرفت ولی ترامپ دنبال خلع سلاح و تحقیر است

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
قصیده ی "جانی مظلوم کُش" سروده ی علی اکبر پورسلطان (مهاجر)
اختصاصی:
گزارش تصویری: امامزاده سید عبدالوافی(س) در کلارآباد مازندران
اختصاصی:
پنج پوستر آیینی ، مذهبی با خطاطی آقای محمد مسلم خانی
گزارش ریاست جمهوری از فعالیت‌های پزشکیان برای مدیریت حوادث دی ماه 1404 منتشر شد
وزارت اطلاعات بیانیه صادر کرد
گرامیداشت هفته سربازان گمنام امام زمان(عج)
آخرین صفحه یادداشت های روزانه شهید حسن باقری به قلم شهید رشید + عکس
آیت‌الله غروی، عضو شورای عالی حوزه‌های علمیه: صدای مردم شنیده شد/ رقیب بدی به نام «شبکه‌های اجتماعی» داریم/ کسانی که دشمنی‌شان بر ما ثابت شده، دلسوز ما نیستند/ 80 درصد مشکلات کشور مربوط به تحریم‌ها است
آمریکایی‌ها گورهایشان را آماده کنند/ غرب آسیا به آتش کشیده خواهد شد/ عراقی‌ها اجازه نمی‌دهند به ایران تعرض شود
آیت‌الله جوادی آملی: آمریکا و رژیم صهیونیستی توان آسیب زدن به ایران را ندارند
در نهم بهمن ۵۷؛
پیام مهم امام خطاب به ملت ایران
امام خمینی(ره): منطق کارتر منطق معاویه است/همۀ جنایات از امریکاست
خطیب، وزیر اطلاعات: باید شرایط اظهارنظر مردم فراهم شود
حضور حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره) و آغاز جشن‌های چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
در حرم مطهر حضرت امام؛
پزشکیان: شهدا نرفتند شهید بشوند که ما برای عده ای قلدری کنیم و به مردم خدمت نکنیم/ مردم سخنرانی های مرا گوش نمی کنند، رفتار مرا می بینند/ با مردم باید با مهربانی برخورد کنیم/ من اگر هستم برای این هستم که خدمتگزار مردم عزیز باشم
در مراسم تجدیدمیثاق اعضای هیئت دولت با آرمان های حضرت امام؛
سید حسن خمینی: با مخالفانمان صحبت کنیم و اشتباهاتمان را بپذیریم/ انقلاب اسلامی یک قهرمان داشته و آن هم «مردم» بودند/ امام از روز اول با مبارزه مسلحانه موافقت نکرد
روایت روحانی از کنترل تنش با ترامپ:
در سال ۹۸ سه بار تا مرز جنگ رفتیم، یعنی آن‌جا که ما پهپاد «گلوبال هاوک» را زدیم / پیام محکمی نوشتم و زنگ زدم به عراقچی که این پیام را از طریق سوئیس به آمریکا بفرست؛ گفت با جایی هماهنگ نکنم؟ گفتم نه، فقط فوری همین الان آن را به سوئیس منتقل کن
دبیرکل حزب‌الله لبنان: رزمندگان مقاومت ۷۵۰۰۰ نظامی اسرائیلی را زمین گیر کردند/ بزرگترین درود بر ولی امر ما، امام خامنه‌ای، رهبر و فرمانده این مسیر و حرکت الهی
حضرت امام چگونه با بختیار اتمام حجت کردند؟
الحیدری: سفارت‌ها و پایگاه‌های آمریکایی را به جهنم تبدیل می‌کنیم
محمدمهدی بهکیش، اقتصاددان:
تقاص سیاست «تحریم‌ها کاغذپاره‌اند» را مردم دادند؛ یکی باید بایستد و بگوید ما می‌خواهیم از این مسیر برگردیم / واقعیت این است که ما آنچه از دست دادیم، عقل اقتصادی است؛ این روند باید اصلاح شود / این مسیر باید تغییر کند، اگر تغییر نکند، فشار‌ها بیش از گذشته می‌شود


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 6801
تعداد بازدید دیروز: 8253
بازدید کل: 78355212
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.