امام خمینی (ره) والله اسلام تمامش سیاست است؛ ***** مقام معظم رهبری: به گفتار امام و کردار امام اهتمام بورزید ***** امام خمینی(ره): ان شاء الله ما اندوه دلمان را در وقت مناسب با انتقام از امریکا و آل سعود برطرف خواهیم ساخت و داغ و حسرت حلاوت این جنایت بزرگ را بر دلشان خواهیم نهاد 1367/4/29 ***** امام خمینی(رحمة الله علیه) : حکومت آل سعود، این وهابیهای پست بیخبر از خدا بسان خنجرند که همیشه از پشت در قلب مسلمانان فرو رفته‌اند 1366/5/12***** امام خمینی (ره) شهادت در راه خدا مسئله ای نیست که بشود با پیروزی در صحنه های نبرد مقایسه شود، مقام شهادت خود اوج بندگی و سیر و سلوک در عالم معنویت است ***** امام خمینی (ره): ما تابع امر خداییم، به همین دلیل طالب شهادتیم و تنها به همین دلیل است که زیر بار ذلت و بندگی غیر خدا نمی رویم ***** امام خمینی(ره) ”من برای آنکه شما جوانان شایسته ای هستید، علاقه دارم که جوانی خود را در راه خداوند و اسلام عزیز و جمهوری اسلامی صرف کنید تا سعادت هر دو جهان را دریابید.„ ***** حُسنُ الخلاقِ یُدِّرُ الرزاقَ وَ یونِسَ الرِّفاقَ؛ خوش اخلاقى روزى ها را زیاد مى کند و میان دوستان انس و الفت پدید مى آورد. «نهج الفصاحه، ح 781»***** امام خمینی(س) علم همراه تهذیبِ نفس است که انسان را به مقام انسانیت می رساند .هم در علم کوشا باشید و هم در عمل و هم در تهذیب اخلاق ***** بايد مسائل اسلامي حل بشود در اينجا و پياده بشود. بايد مستضعفين را حمايت بكنند، بايد مستضعفين تقويت بشوند حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحیفه امام – جلد 6 – صفحه 461 ***** اهمیّت فضای مجازی به انداره ی انقلاب اسلامی است "مقام معظم رهبری" ***** آن کسی قلمش قلم انسانی است که از روی انصاف بنویسد. امام خمینی (ره) ***** همان طوري که در سابق عمل مي‌شد، روضه‌خواني بشود، مرثيه گفته بشود، شعر و نثر در فضايل اهل بيت و در مصائب آنها گفته بشود. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام – جلد 15 – ص 332 ***** نگذاريد پيشكسوتان شهادت و خون در پيچ و خم زندگي روزمره خود به فراموشي سپرده شوند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** من در ميان شما باشم و يا نباشم، به همه شما وصيت و سفارش مي‌کنم که نگذاريد انقلاب به دست نااهلان و نامحرمان بيفتد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 93 ***** پيامبر اسلام نيازي به مساجد اشرافي و مناره‌هاي تزئيناتي ندارد. پيامبر اسلام دنبال مجد و عظمت پيروان خود بوده است که متأسفانه با سياست‌هاي غلط حاکمان دست‌نشانده به خاک مذلت نشسته‌اند. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 21، ص 80 ***** پيغمبر اسلام تمام عمرش در امور سياسي بود، تمام عمرش را صرف كرد در سياست اسلامي، و حكومت اسلامي تشكيل داد. حضرت امام خميني قدس سره الشريف صحيفه امام، ج 15، ص 11 ***** امام به همه فهماند که انسان کامل شدن، علی وار زیستن و تا نزدیکی مرزهای عصمت پیش رفتن افسانه نیست. مقام معظم رهبری ***** راه ما راه امام خمینی است و در این راه با همه قدرت و قاطعیت خود حرکت خواهیم کرد. مقام معظم رهبری


 

 

 

تاريخ انتشار: 13 تير 1403 ساعت 23:45:48
روحانی، جلیلی را به مناظره طلبید؛ اگر شهامتش را داری با من مناظره کن/ به دروغ می‌گویند تورم در دولت دوازدهم ۶۰ درصد بوده

رئیس‌جمهور دوره‌های یازدهم و دوازدهم، با انتشار پیامی ویدیویی از مردم درخواست کرد که به کسانی رأی ندهند که اینترنت را به طور کامل خواهند بست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن روحانی، رئیس‌جمهور دوره‌های یازدهم و دوازدهم، با انتشار پیامی ویدیویی از مردم خواست به کسانی رأی ندهند که اینترنت را به طور کامل خواهند بست و زنان و دختران جامعه را در خیابان مورد اهانت قرار می‌دهند و ابراز امیدواری کرد در ۱۵ تیر با رأی مردم پای صندوق، امید به کشور برگردد.

او اظهار داشت: به کسانی رأی ندهید که نه تنها تحریم را برنمی‌دارند - نمی‌خواهم این جمله را بگویم - شاید اسنپ‌بک را برای شما به ارمغان بیاورند. شاید همه چیز را به هم بریزند. آن‌هایی که دنبال جنگ هستند نمی‌توانند کشور را آباد کنند. این‌ها کسانی هستند که خیلی به فکر مردم نیستند.

رئیس‌ دولت تدبیر و امید در پاسخ به ادعاهای نادرست و آمار غلط یکی از داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری در مناظره‌های اخیر، خطاب به او گفت: اگر می‌خواهی راجع به دولت روحانی و تدبیر و امید صحبت کنی، اگر شهامتش را داری با خود من مناظره کن. به دروغ می‌گویند تورم در دولت دوازدهم ۶۰ درصد بوده است. دولت را با تورم ۳۶.۴ درصد و رشد اقتصادی ۴ درصد تحویل دادیم البته سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ رشد اقتصادی ما ۷.۶ درصد بوده است. از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در مسکن مهر نیز یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد در دولت تدبیر و امید ساخته شده است.

دکتر روحانی درباره این نامزد انتخابات گفت: ۶ سال رفت برای مذاکره، فقط برای جای مذاکره بحث کرد که مذاکره دور بعد بغداد باشد یا آلماتی باشد؟ چه کار کردی برای کشور؟ چه به دست آوردی جز قطعنامه، جز مردم را فقیرتر کردن، بیچاره‌تر کردن؟

متن کامل اظهارات دکتر روحانی به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم بزرگوار دیشب در مناظره آخر هم دیدید که رقیب آقای دکتر پزشکیان نه آمار درستی را ارائه داد و علی‌رغم اینکه مرتب از برنامه حرف می‌زند، هیچ برنامه‌ای نداشته و ندارد.

شما ببینید آمار و ارقامی که دیشب ارائه داده است. بورس در دولت ما در طول ۸ سال از لحاظ قیمت دلاری، ۸.۵ درصد رشد داشته است. بورس در سه سال دولت سیزدهم از لحاظ دلاری ۴۶ درصد ریزش داشته است.

مردم! دولت دوازدهم در شرایطی کشور را اداره کرد که کشور در جنگ اقتصادی بود در برابر ترامپ. این‌ها یک روز در برابر ترامپ نبودند. این‌ها در برابر بایدنی بودند که خود بایدن می‌خواست مسأله حل‌وفصل شود و خودش در کمپین انتخاباتی هم اعلام کرده بود که من می‌خواهم به برجام برگردم.

در سال ۹۹ ما هم مشکل کرونا داشتیم، هم جنگ اقتصادی و هنوز هم مسأله داعش به پایان نرسیده بود اما در دولت سیزدهم نه داعشی بود، نه در واقع کرونایی بود که همان ماه‌های اولیه موج آخر بود و تمام شد و نه جنگ اقتصادی داشتند. برجام را آماده کرده بودیم، متأسفانه نتوانستند آن را به امضا برسانند با این که متن کامل آماده بود و سه سال تمام شد و گذشت.

بالاترین رقم اسکناس ارزی را ما در بانک مرکزی برای این‌ها گذاشتیم برای این که بتوانند راحت کشور را اداره کنند. مردم! بیش از ۵۰۰ همت (۵۰۰ هزار میلیارد تومان) معادلش ارز اسکناس در بانک مرکزی برای این‌ها گذاشتیم که اگر آن نبود دلار امروز بالای ۱۰۰ هزار تومان بود.

تمام طرح‌ها را آماده کردیم فقط برای افتتاح. ۱۳ هزار تخت بیمارستانی بالای ۹۰ درصد آماده بود و این‌ها می‌بایست در ۱۴۰۰ همه را افتتاح می‌کردند.

مردم! در شرایط سختی که ما داشتیم در دو سال آخر دولت دوازدهم، ۱۷ طرح پتروشیمی را افتتاح کردیم.

مردم! ما در طول ۸ سال در تمام بخش‌های زنجیره فولاد تولید را به دو برابر رساندیم.

مردم! ما در شرایطی بودیم که توانستیم گاز را به رکورد روزی یک میلیارد متر مکعب برسانیم که در تاریخ ایران بی‌سابقه بود.

مردم ما در بنزین نه تنها خودکفا بودیم، در ماه‌هایی در همین سال ۹۹، ما ۴۰ میلیون لیتر در روز بنزین صادر می‌کردیم، گازوئیل صادر می‌کردیم، گاز صادر می‌کردیم. در همه این‌ها صادرکننده بودیم نه واردکننده در حالی که قبل از ما هم گاز وارد می‌شد از ترکمنستان، هم بنزین را وارد می‌کردند غیر از بنزین پتروشیمی که محیط زیست را تخریب کرده بود، هم گازوئیل وارد می‌کردند. در همه این‌ها ما خودکفا شدیم، در دو سال در گندم خودکفا شدیم، در حالی که در سال اول که آمدیم هفت میلیون تن گندم وارد کردیم.

در طول هشت سال حقوق کارمندان در مجموع به طور متوسط ۵.۱ برابر و حقوق کارگران ۵.۵ برابر و دریافتی مستمری‌بگیرها و حتی بازنشسته‌ها ۷٫۷ برابر شد.

در طول مدت ۸ سال شاخص قیمت کالاهای مصرفی مردم ۴.۲ برابر شد؛ حقوق ۵ برابر یا بالای ۵ برابر شد. این کاری بود که دولت یازدهم و دوازدهم انجام داد. بدهی بانک‌ها نسبت به بانک مرکزی در سه سال اول دولت یازدهم ۶۰ تا ۶۷ درصد افزایش پیدا کرد. در سه سال اخیر بدهی شرکت‌ها به بانک مرکزی ۴۵۰ درصد افزایش پیدا کرد و نشان می‌دهد وضع چه بوده است.

مردم سفره خودشان را نگاه کنند، ببینند نسبت به سه سال قبل مواد غذایی که می‌خرند، گوشت مرغ، گوشت قرمز، تخم‌مرغ، میوه و پوشاک آن‌ها چند برابر شده است؟ به افرادی که حقوق ثابت دارند چند درصد اضافه کردند. در آن سال که خوب اضافه کردند، ۲۰ درصد بوده است. سالی بوده که فقط ۱۰ درصد اضافه کردند.

به دروغ می‌گویند تورم در دولت دوازدهم ۶۰ درصد بوده است. دروغ بودنش خیلی روشن است. شما الان در سایت مرکز آمار ببینید تورم سال ۹۹ که آخرین سال دولت دوازدهم بود، چقدر بوده است؟ دولت را با تورم ۳۶.۴ درصد و رشد اقتصادی ۴ درصد تحویل دادیم البته سه ماهه اول سال ۱۴۰۰ رشد اقتصادی ما ۷.۶ درصد بوده است. در حالی که در این سه سال تورم حداقل ۴۰ درصد بوده است. آمار تورم در سال ۱۴۰۲ طبق اعلام بانک مرکزی ۵۲ درصد بوده که در ۸۰ سال گذشته بی‌سابقه است. این که سه سال پشت سر هم تورم ۴۰ درصد باشد هم در ۸۰ سال گذشته در تاریخ بی‌سابقه است. این وضع مردم ما از لحاظ معیشت بوده است. چرا آمار نادرست و دروغ برای مردم بیان می‌کنید؟

شما که ۷۰۰ میلیارد دلار به کشور صدمه زدید. شما که در این سه سال ۳۰۰ میلیارد دیگر به کشور لطمه زدید.

اگر می‌خواهی راجع به دولت روحانی و تدبیر و امید صحبت کنی، اگر شهامتش را داری با خود من مناظره کن.

در صداوسیما در طول تمام این مناظرات به من اتهام زده شد و ما چهار نامه نوشتیم ولی هیچ اعتنایی نکرد، فرصتی در اختیار ما نگذاشت. البته معلوم است در صداوسیما چه کسانی هستند؟ طرفدارهای چه کسی هستند؟ چگونه عمل می‌کنند؟ همه این‌ها را شما می‌شناسید.

مردم! کسی که این همه به کشور خسارت زد، ۶ سال رفت برای مذاکره فقط برای جای مذاکره بحث کرد که مذاکره دور بعد بغداد باشد یا آلماتی باشد؟ چه کار کردی برای کشور؟ چی به دست آوردی جز قطعنامه، جز مردم را فقیرتر کردن، بیچاره‌تر کردن؟ شما ببینید سال ۹۰ و ۹۱ وضع اقتصادی مردم به خاطر همین تحریم‌ها و قطعنامه‌ها به کجا رسید، مردم چه وضعی پیدا کردند؟ دلار چند برابر شد؟ در آن دو سال آخر سکه چند برابر شد؟ در عین حال وقتی ما دولت یازدهم را شروع کردیم، در طول سه سال دلار کمتر از ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد، ۹.۸ درصد بود. در حالی که شما ببینید دلار در طول مدت سه سال این‌ها نزدیک به ۳ برابر شده است. سکه در ۳ سال اول دولت یازدهم ۱۱ درصد کاهش پیدا کرد. اما سکه در دوره این‌ها از ۱۱ میلیون رسیده به ۴۳ یا ۴۴ میلیون؛ ۴ برابر شده است. این وضعی بوده که در سه سال برای مردم پیش آوردند و یک عامل اصلی مقصر در دولت سیزدهم همین آقا بوده، نگذاشته برجام را هم به ثمر برسانند و چنین شرایط و وضعیتی برای مردم پیش آمده است.

مردم! حتی نسبت به مسکن هم به شما راست نگفتند. مسکن مهر ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد مسکونی بود. از این تعداد، ۷۰۰ هزار آن تقریباً تکمیل شده بود البته بدون تسهیلات، برق، آب، خیابان، درمانگاه و مدرسه. ولی به هرحال ۷۰۰ هزار واحد آن به جایی رسیده بود. بقیه مسکن یعنی دو برابر این ۷۰۰ هزار واحد، یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد در دولت تدبیر و امید ساخته شده است. بقیه این ۷۰۰ هزار واحد برخی‌اش که فقط زمین خالی بود، برخی مقداری ساخته شده بود و حداکثر برخی از موارد در حد سفت‌کاری بود. همه این‌ها در این دولت ساخته شد.

۱۰۰ هزار واحد در زلزله سرپل ذهاب در ۹۶ تخریب شد، در عرض یک سال تمام واحدهایی که تخریب شده بود به مردم تحویل داده شد که یک حرکت بسیار بزرگ بود که در تاریخ کشور به وجود آمد و هم وزارت مسکن هم بنیاد مسکن کار عظیم و بزرگی انجام دادند.

در بافت‌های فرسوده کارهایی که انجام گرفت، شهرک‌هایی که ساخته شد و اقداماتی که در تهران و شهرهای دیگر انجام گرفت، فقط در دو سال آخر دولت تدبیر و امید ۵۰۰ هزار واحد مسکونی شروع شد که بخش بزرگی‌ از آن در همان دو سال آخر تکمیل شد. شما به مردم اعلام کنید در این سه سال چند واحد مسکونی ساختید؟ ما که به مردم قول نداده بودیم که هر سال یک میلیون مسکن بسازیم، هر سال یک میلیون شغل ایجاد کنیم، اما بدون اینکه قولی به مردم بدهیم حداقل سالی ۵۰۰ هزار اشتغال درست کردیم. هنوز شما به اشتغال سال ۹۸ نرسیدید، البته ۹۹ یک استثناء بود به خاطر کرونا. حدود یک میلیون شغل از دست رفت، خب بعد از ۱۴۰۰ که دیگر همه شرایط فراهم بود، کرونایی نبود، مشکلی نبود، می‌بایستی یک میلیون شغل به سرعت برمی‌گشت اما نتوانستید این کار را انجام بدهید.

در مسأله اینترنت چه بلایی سر مردم آوردید؟ در فیلترینگ چه بلایی سر مردم آوردید؟ طرح صیانت را بردید مجلس، فیلترینگ را اجرا کردید برای این که فیلترشکن بفروشید؟ این کاسبی حلال بود کردید؟ اینجور با مردم رفتار کردید، فرهنگ جامعه را تخریب کردید. وقتی فیلترشکن نبود و شرایط قبلی بود و اینترنت باز بود، خیلی از اقدامات را می‌شد از لحاظ اخلاقی و فرهنگی انجام داد. ولی شما دروازه را باز کردید. چقدر شغل را از بین بردید؟ این که شما در اشتغال موفق نمی‌شوید یک عاملش اینست که فضای مجازی را بستید و از بین بردید. بسیاری از شغل‌ها در همین فضای مجازی درست می‌شد. در سال‌های آخر در سال حدود ۷۰ تا ۱۰۰ هزار شغل به خاطر فضای مجازی به وجود می‌آمد.

در کرامت مردم چه کار کردید؟ در خیابان‌ها چه بلایی سر مردم آوردید؟ با زن‌ها و دخترهای مردم چه کار کردید؟ امیرالمؤمنین(ع) می‌گوید اگر یک بانویی حتی عصبانی شد و کلمه درشتی یا دشنامی به شما داد، شما حق ندارید جواب بدهید. به زن حق ندارید دشنام بدهید.

مردم به کسانی رأی ندهید که این اینترنت را به طور کامل بر روی شما خواهند بست. به کسانی رأی ندهید که زنان و دختران جامعه را در خیابان مورد اهانت قرار بدهند. به کسانی رأی ندهید که نه تنها تحریم را برنمی‌دارند - نمی‌خواهم این جمله را بگویم - شاید اسنپ‌بک را برای شما به ارمغان بیاورند. شاید همه چیز را به هم بریزند. این‌ها کسانی هستند که خیلی به فکر مردم نیستند. ما صلح می‌خواهیم، ما صلح را برای ایران، منطقه و جهان می‌خواهیم. آن‌هایی که دنبال جنگ هستند نمی‌توانند کشور را آباد کنند.

مردم روز ۱۵ تیر به فکر ایران باشیم، به فکر آبادانی ایران، به فکر این که ایران بماند. این ارثی که از هزارها سال نیاکان ما برای ما گذاشتند، ایران را حفظ کنیم برای آیندگان، برای نسل‌های آینده. نگذاریم به مردم اهانت کنند. بگذاریم امید به کشور برگردد، بگذاریم دانشجو به فکر این باشد که در دانشگاه بماند، در ایران کار کند، در ایران تخصص بیابد، پرستار ما، پزشک ما، دانشجوی ما. بگذارید کاری بکنیم سیر مهاجرت کاهش پیدا کند، کند شود و یا انشاءالله زمانی معکوس شود.

کاری کنید که استارتاپ‌ها یک بار دیگر راه بیافتد. ما کاری کردیم از ۵۰ استارتاپ ‌به ۵ هزار و در روزهای آخر به نزدیک ۶ هزار استارتاپ رسیدیم. بگذارید استارتاپ‌های ما یکبار دیگر فعال شود.

جوان‌های ما شرایط مناسب محیط اجتماعی را برای کار ببینند و از کشور خارج نشوند. نگذاریم بیمارستان‌های ما در چند سال آینده خدای‌ناکرده نیاز به پزشک خارجی داشته باشد.

همه تلاش کنیم ۱۵ تیر روز سرنوشت‌ساز برای حیات کشور باشه نه خدای‌ناکرده برای تخریب کشور.

والسلام علیکم و رحمت الله





  تعداد بازديدها: 169


 
نظرات خوانندگان:
 

نظرات حاوي توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمي‌شود.

نام:
پست الکترونيک:
متن پيام:


 
آخرين اخبار و مطالب 
کمبود سرایدار در مدارس/ نیاز به ۴۰۰۰۰ نیروی جدید
کیهان راه رائفی پور را بیراهه خواند / شریعتمداری : برای تأیید خود، از حضرت آقا آدرس غلط ندهید
4 سؤال از مراد جدید پایداری چی ها: جبهه و جهاد پیشکش! حاضرید از بودجه میلیاردی تان به نفع "جنگ مؤمنان علیه کافران" بگذرید؟
رایزنی های منطقه ای وزیر خارجه ایران پاسخ داد/ کشورهای عربی وارد یک دوره تعامل با تهران می شوند
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
نگرانی شهید آیت الله بهشتی از طاغوت پروری و دگم اندیشی و عقب ماندگی از توسعه اسلام در دنیا
حجت الاسلام احمد مازنی:
مازنی: نگاه میرباقری به مساله آخرالزمانی انحرافی است /اصلاً و ابداً امام (ره) مقدمه ظهور را کشتار بیشتر ندانسته بود
یادداشتی از:خانم معصومه معظمي
تشديد خودنظارتي مجلس تضعيف دموكراسي است؟
عیسی کلانتری:
فشار نفاق بر وفاق
غلامعلی رجایی:
تنش‌های منطقه‌ای روی عملکرد دولت تأثیر گذاشته است
بررسی کودتای ژئوپلیتیکی اروپایی-عربی علیه ایران
آنچه در اطراف بیمارستان مفید تهران می‌گذرد
همراهان بی‌خانمان!
وقتی جزایر ایرانی را از انگلیس پس گرفتیم امارات وجود نداشت
مقاومت فلسطین: تظاهر به بی‌طرفی برخی شبکه‌های عربی در قبال کشتار فلسطینی‌ها شرم‌آور است
یادداشتی از: روزنامه جمهوری اسلامی
دیپلماسی خلیج فارس را فعال کنید
بررسی ابعاد پاسخ نظامی ایران درصورت حمله اسرائیل
پاسخی سریع، توفنده و دقیق
یادداشتی از: حسین حقگو
گذر از «تسلیم‌شدگی»
یادداشتی از: خانم وحیده کریمی
چالش های ویژه برای پزشکیان
انتقاد صریح محقق‌ داماد، اعوانی، دینانی و ...علیه میرباقری عضو مجلس خبرگان رهبری
یادداشتی از: مهرداد خدیر
جواد ظریف، مثل ناصر حجازی!
مومنی، وزیر کشور: اخراج اتباع غیر مجاز، اولویت اول است

آرشیو همه مطالب


 
پربازديدها 
یادداشتی از: روزنامه جمهوری اسلامی
بی‌نظمی نوین جهانی
در سخنرانی امروز مطرح شد؛
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله اسرائیل را شکست خواهد داد/ ایران هم از فلسطین حمایت می‌کند تا آزاد شود/ با یک پروژه فلسطینی با حمایت ایران، یمن و نیروهای مقاومت برای آزادی فلسطین روبه‌رو هستیم
یادداشتی از: حجت الاسلام محمد رضا یوسفی شیخ رباط
چرا کشورها شکست می خورند؟
عکس:
تابلوی شام آخر اثر فاخر حزب الله لبنان!
تمهیدات ترافیکی تشییع پیکر شهید نیلفروشان در تهران
انتصاب حجت‌الاسلام حسینی به نمایندگی ولی فقیه و امامت جمعه زنجان
عکس:
یک قاب از چهار فرمانده شهید مقاومت
آیت الله العظمی مکارم شیرازی:
حزب الله می تواند پیروزی در برابر اسرائیل را تکرار کند/ از جبهۀ مقاومت حمایت می کنیم
در پیامی به مناسبت مراسم تکریم دکتر زهرا مصطفوی؛
تجلیل رهبر معظم انقلاب از پایبندی و استقامت فرزند امام در خط امام
یادداشتی از: حجت الاسلام هادی سروش
در نقد تئوریزه کردن "کشته شدنِ نصف عالَم"!!
فهرستی برای عذرخواهی صدا و سیما : از صدای چند ثانیه ای خواننده زن تا انهدام چند ساله رسانه ملی
سایه سنگین مسکن بر زندگی اجاره نشین‌ها
قدرت خرید مسکن آب رفت
یک نهاد بین‌المللی: اوضاع غزه شبیه به اعماق جهنم است
یادداشتی از: مصطفی داننده
آقای پزشکیان! خیلی وقت نداری
یادداشتی از: مهرداد خدیر
«بگم‌ بگم» آن هم از زبان منتقد بگم بگم؟!/ به بهانۀ نقد تند مسیح مهاجری بر سید حسن خمینی بر سر مهاجران
۷هزار و ۱۰۰ روز از این دستور رهبری می‌گذرد اما هنوز اجرا نشده!
اسرائیل با استقرار سامانه تاد، پای آمریکا را به جنگ با ایران باز کرد/ کشته شدن یک سرباز آمریکایی تیر خلاص به پیروزی کامالا هریس خواهد بود
پیام رهبر انقلاب اسلامی در پی شهادت مجاهد قهرمان، فرمانده «یحیی السنوار»
محدود شدن گزینه های نتانیاهو برای حمله به ایران
ناصر امانی:تلاش می‌کنیم فامیل‌بازی در مدیریت شهری تهران برچیده شود
شورای شهر و چالش استیضاح شهردار


 
آمار بازديد از سايت 
تعداد بازدید امروز: 1147
تعداد بازدید دیروز: 17407
بازدید کل: 71648213
مشاهده آمار کامل
تمامي حقوق براي هيئت انصارالخميني (ره) محفوظ است.