تاريخ انتشار: 09 شهريور 1398 ساعت 01:17:04
شیپور ثریای سیما

گفتم: آقاجون مجری برنامه ثریا با استناد به جمله فردی نامشخص در حضور امیر سرتیپ ارتش اظهار داشت: سامانه موشکی باور ۳۷۳ را چند جوان زیر ۳۰ سال با حقوق زیر ۵ میلیون به سرانجام رسانند اما در مقابل برخی مدیران نجومی‌بگیر هیچ آورده‌ای برای مردم ندارند.
گفت: متاسفانه حماقت در کلام به برند و جزء لاینفک برنامه های مجری محور تلویزیون ایران شناخته می شود گویی در این رسانه چالش را با بلاهت و هجو گویی در کلام اشتباه گرفتند.
گفتم: مجری در حضور امیر سرتیپ از چند جوان زیر ۲۵ ساله می گوید که با دریافت دستمزدی کمتر از راننده اسنپ پراید مدل ۸۰ سامانه فوق پیشرفته S300 ساخته یا آماده سازی کردند.
گفت: وقتی حماقت برنامه ساز تلویزیون به شجاعت و چالش طلبی تعبیر می شود طبیعی است که مجری در برابر امیری سرتیپ تمام ارتش بر نقش کلیدی چند جوان ۲۵-۲۳ اصرار کند.
گفتم: شاید مجری با اغراق در نقش چند جوان در سامانه سازی S300 در صدد امید آفرینی برای نوجوانان و جوانان آینده ساز باشد.
گفت: با اتکا به کذب نمی توان برای چند میلیون جوان تحصیلکرده بیکار کشور بی بهره از خانواده در قدرت آینده سازی کرد برنامه سازان و مجری از کانال رسیده به ثریای تلویزیون باید بفهمند خبر دروغ چند جوان سامانه ساز جز تحقیر چند میلیون تحصبلکرده جویای کار کشور دستاوردی نخواهد داشت.
گفتم: شاید برنامه سازان تلویزیون با پیچیدگی فوق العاده سامانه دفاع هوایی و سلسله مراتب علمی و نظامی اطلاع کافی ندارند.
گفت: سازند ثریا قطعا مانند بسیاری از همکارانش در تلویزیون هرگز قادر به درک پیچیدگی اجزاء بسیار پر تعداد و منفصل سامانه قدرتمندی در سطح S300 نیستند و نمی توانند تصوری حتی نزدیک به نقش صدها هزار ساعت نفر کار فوق تخصصی هزاران متخصص فوق العاده با تجربه در برنامه نویسی تا مکانیک سیالات یا الکتروتیک تا ریاضیات محض در صنعت موشکی و ساخت مشابه سازی سامانه S300 چیزی بدانند.
گفتم: شاید مجری ثریا در تلاش برای نمایش و تبلیغ ایثار و فداکاری متخصصین حوزه نظامی و علی الخصوص سامانه باور ۳۷۳ بود.
گفت: دروغ پایه محکمی برای جلب توجه مردم نیست حتما عمر مجری ثریا به قدمت آغاز صنعت موشک اوائل جنگ نیست زمانیکه حتی علی رغم شرایط سخت جنگی به دلایلی منطقی در صنعت مهندسی معکوس موشک از تشریفات پذیرایی و شرایط رفاهی قدری متفاوت نسبت به سایر بخشهای سپاه برخوردار بودیم.
گفتم: شاید مجری در صدد ترسیم چهره ممتاز از دست اندرکاران صنعت حساس نظامی علی الخصوص موشکی کشور بود.
گفت: ارزش گذاری فعالیت غیر قابل گزارش در صنایع نظامی نیازمند تبلیغ نیست که دروغ پردازیهای از این دست می تواند مروج گرایش به ریاکاری و کذب گویی ناخواسته مدیران و شاغلین صنعت دفاعی باشد، ارزش وجودی دانشمندان و متخصصان کاربلد صنایع نظامی در دستمزد پایین و جوانی نیست موضوعی که اگر پرگویی و گزافه سرایی مجری نبود امیر تیمسار سپید موی ارتش به خوبی توصیح می فرمود.
گفتم: شاید اشاره مجری به بخش مونتاژ و سوار کردن سامانه فارغ از پیچیدگی ساخت اجزاء متفصل بود.
گفت: قطعا برنامه سازان ثریا و البته مجری مفهوم ابتدایی مونتاژ و عملیاتی سازی سامانه با اجزاء پر تعداد بسیار پیچیده عملیاتی را نمی شناسند، بخشی که نیازمند حضور و نقش آفرینی متخصصین بسیار کارآزموده صنعت دفاعی و موشکی است.
گفتم: شاید اصرار برنامه سازان ثریا برای اشاره به مدیران نجومی بگیر باعث مقایسه غلط و هجو گویی مجری شده باشد.
گفت: آقاحون اولا متخصصین صنایع نظامی با توجه به سطح تحصیلات ، تجربه و اهمیت کار یا درجه و جایگاه اعطایی در مقایسه با شاغلین سایر صنایع شاید به فهم مجری ثریا نجومی بگیر هم باشند که البته در برابر درآمد بسیاری از مشاغل صدا و سیما همه هیچ بگیرند.
*ثانیا مدتهاست که محرز گردیده سناریو سازی نجومی بگیران داستانی تخصص کش و نخ نما است.
*ثالثا باید تمام سالمندان مسند نشینی که یک در میان از ضرورت واگذاری امور کشور به جوانان می گویند روزی صادقانه و شرافتمندانه از خود آغاز کرده و زمینه واگذاری پست در اختیار را به جوانانی شایسته خارج از دایره خانواده ، اقوام ، دوستان و اهل قبیله فراهم کنند.

  تعداد بازديدها: 3901
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=84077
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.