تاريخ انتشار: 08 خرداد 1396 ساعت 22:32:49
طنز تلخ "گفتگو" (قسمت بیست و سوم)


گفت: روزنامه صهيونيستی یدیعوت آحارونوت نوشته پیروزی روحانی در ايران خبر خوبی برای اسرائیل و کشورهای عربی حوزه خاورميانه نیست. رئیس جمهور تندروی سابق ایران با حرف هایش درباره اسرائیل و آمریکا موجب اعمال تحریم های سخت علیه ایران شد در حالی که اگر ایران یک بار دیگر تصمیم بگیرد به سمت بمب برود اظهارات شیرین روحانی و لبخند اغواگرانه او می تواند در برابر راهبرد ايران هراسی اسرائيل معضل فکری جدی ایجاد کند.
گفت: چرا علی رغم اتمام دور اول رياست روحانی و کسب دور دوم ايران هراسی تشديد می شود.

گفتم: آقاجون 1. مقابله محور غربی-عربی با ايران دلايل مبنايی دارد 2. محور غربی-عربی علی رغم برجام معتقد به رفع تهديد هسته ای ايران نيست 3. مهار توانمندي های موشکی توسط برجام را ناممکن می دانند 4. نمايش مستمر توانمندی موشکی خطاب به کشورهای خاص دال بر وجوب ايران هراسی اعلام می شود 5. حضور نظامی و حمايت سياسی ايران را مهمترين عامل شکست طرح داعش در سوريه و عراق يا تحرک يمنی می دانند لذا دليلی دال بر کاهش ايران هراسی ندارند 6. محور غربی-عربی به محدوديت نقش رييس جمهور در تعيين سياست خارجی ايران واقف است لذا تغيير رييس جمهور را کليدی نمی دانند. 7. کشورهای اول توليد سلاح برای حفظ و ايجاد بازار تسليحات نيازمند حرکت بر اساس دشمن فرضی هستند.
گفت: وطن امروز نوشته روحانی رای حرام را باب کرد.
گفتم: بنابراين نمی خواهند غلط بودن اين تقسيم بندی غير دينی و تبعيض آميز را بپذيرند.
گفتم: روحانی در اهواز گفت جابجايی و خريد رای حرام است گفت عوامفريبی و سؤاستفاده از موقعيت سازمانی برای جلب رای حرام است گفت امانت دار نبودن در حق الناس حرام است.
گفتم :مطلب موحدی کرمانی اين بود که رای به کانديدای ما حلال است.

گفتم: اين فرض را می پذيريم که آمريکا و ساير کشورهای فروشنده سلاح برای غارت دارائي های کشورهای و ملت های منطقه از رويکرد ايران هراسی استفاده می کند.
گفتم: اين فرض را هم می پذيريم که حکام منطقه ابلهانه يا بدليل باورهای غلط مقابله با تهديد ايران را ضروری و برای کسب توانمندی لازم به هر اقدامی مبادرت به هر سرابی چنگ ميزنند.
گفتم: بنابر دو فرض مذکور شرايط غيرقابل قبول موجود می تواند بطور فزاينده ادامه يابد شرايط ناپايداری و عدم اعتمادی که به ناچار ما را نيز در وضعيت افزايش توانمندی نظامی قرار مي دهد.
گفتم: اينکه اين محور غربی - عربی چه تصوری داشته و چه می کنند در جای خود و حتما قابل بررسی است اما نکته مغفول مانده که کيهان نشينان تمايلی برای بررسی و پاسخگويی ندارند اين است که ايران برای خنثی سازی ايران هراسی چه اقداماتی بايد داشته و از مبادرت به چه اقداماتی بايد بپرهيزد؟ آيا تصميمات و اقدامات سال های گذشته ايران در مسير مقابله با ايران هراسی قابل توضيح بوده است؟ مهمترين مواضع ، تصميمات و اقدامات تشديد کننده ايران هراسی از سوی ايران چه مواردی بوده است؟
گفت: لاریجانی رييس قوه قضاييه گفته اولا از برخی تحرکات پس از انتخابات بوی فتنه به مشام می‌رسد دوما اظهارات برخی نامزدها در جریان رقابت‌های انتخاباتی برخلاف امنیت ملی بود. سوما حصر با تصميم شورای عالی امنيت ملی انجام و رفع حصر نيز  بايد توسط آن شورای اخذ گردد.
برای معتبر بودن پروسه خاص خود را دارد.
گفتم: درست گفتند بايد با هرگونه ايجاد ترديد در سلامت انتخابات بدون اعلام نظر قطعی شورای نگهبان برخورد گردد.
گفتم: لاريجانی نگفت خطوط قرمز چيست پس مردم را سردرگم می کند.
گفتم: لاريجانی بعنوان رييس قوه قضاييه بايد قادر به توضيح شرايط لازم برای رفع حصر باشد لاريجانی حداقل بايد قادر به توضيح اين نکته باشد که چه جريمی قابل رسيدگی توسط دادگاه صالحه و قانونی قوه قضاييه کشور نيست و بايد منجر به تحمل حکم غير قضايی حصر گردد.
گفت: قالیباف گفته نمی دانم قدرت چقدر می ارزد که انسان پا روی انسانیت، مردانگی و... بگذارد. همچنين مدعی شد ساخت و ساز در تهران منفی 16 درصد است البته با وجود تحریم های دو جانبه کشور و دولت که شامل حال ما شد.
گفتم: اين روزها و اون روزها همه از اين جملات دارند و داشتند البته همواره گوينده خود را محق جلوه مي دهد اما علاقه داشتم از قاليباف سوال کنم چه اتفاقی افتاد قاليباف جير قهوه ای به تن ، عينک ريبند به چشم  با ته ريش انتخابات 84 با قاليباف پيراهن بيرذن ، شلوار و چفيّه به گردن با صورت پر موتر در انتخابات 96 رسيد؟
گفتم: چي شد که خلبان سردار دکتر قاليباف فيلم مستند 84 به برادر جهادگر مستند 96 رسيد؟
گفتم: چی شد که قاليبافی که تو مستند 84 مدعی شد علی رغم سن کمش در جنگ فرمانده لشگر شد و 10 هزار نفر زير دستش بودند توجه کنيد 10 هزار نفر زير دستش بودند!؟ واقعا جز قاليباف انتخابات 84 کس ديگری از بچه های جنگ هست که کسی ديگری را زير دست خودش تعريف کرده باشد؟
گفتم:قاليباف خيلی زود فراموش کرده که اولين کانديدای مناظره بود که بی اخلاقی و تخريب رو عليه روحانی و جهانگيری شروع کرد بعد جهانگيری در پاسخ به مطالبی اشاره کرد قاليباف زود فراموش کرده که اون بود که در تبعيت از احمدی نژاد 88 به سمت بازی غير اخلاقی و غير دينی افشاگری و نمايش کاغذ متوسل شد.
گفتم: ايکاش قاليباف يک بار به خودش می گفت بعد از اين همه تکيه بر جايگاه رياست ارزششو داره؟ ارزششو داشت به جهانگيری بگه کانديد پوششی و پوششی بودن خودشو زودتر نمايش بده
گفتم: آقاجون قاليباف تو 8 سال احمدی نژاد هم دولت و رييس جمهور رو متهم به تحريم شهرداری تهران کرد که در آون مقطع با برخورد چمران رييس شورای شهر تهران روبرو شد.

  تعداد بازديدها: 3858
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=76819
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.