تاريخ انتشار: 14 آبان 1394 ساعت 23:55:55
نقدی به یادداشت احمد توکلی درباره دستگیری چند روزنامه‌نگار

در پی انتشار یادداشت آقای احمد توکلی با عنوان(ملاحظه ای در حاشیه دستگیری چند خبرنگار) در سایت الف آقای امیر محمد فاطمی مرقومه مفصلی برای آن سایت ارسال فرمودند که بعنوان کامنت برگزیده معرفی گردید، لذا بدلیل اهمیت و درج نکات مهم و سازنده عینا تقدیم کاربران گرامی می گردد

احمد توکلی نماینده مجلس شورای اسلامی، در یادداشتی با عنوان "ملاحظه ای در حاشیه دستگیری چند خبرنگار" که در تلگرام وی منتشر شده بود به دستگیری چند فعال رسانه ای واکنش نشان داد.

در زیر بازنشر آن مطلب در سایت الف، کامنتی از یک بیننده منتشر شد که بنا به توصیه آقای توکلی به جهت مطالعه دیگر بینندگان الف، به صورت یک خبر مجزا منتشر می شود که در ادامه متن کامل آن می آید.

** از آقای امیر محمد فاطمی، نویسنده این نظر هم خواهش می کنیم، ایمیل خود را در بخش نظرات همین خبر برای ارتباط با وی اعلام نماید.

**************************

۱- آقای عاصف کارشناس سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی توضیح دادند: شبکه نفوذ ترکیبی از نیروهای مجرب رسانه ، هرمی چند لایه ، متصل ، مزد بگیر ، تحت تأثیر و پذیرنده فعالیت ابلاغی مستقیم و غیر مستقیم عامل خارجی است. عناصر شبکه مذکور در صدد تغییر سبک زندگی فرهنگی و اجتماعی و اداراک سازی(تغییر الویتهای اجتماعی افکار عمومی) بودند تا بدینوسیله بزک کردن چهره آمریکا ، جریان سازی جعلی حقوق بشری و زمینه سازی برای حضور رسمی آمریکایی ها در ایران را بعنوان یک خواست عمومی فراهم کنند. سپاه پس از حدود دو سال فعالیت این شبکه را کشف و عواملش را دستگیر کرده است. آقای توکلی نیز با گلایه از اینکه چرا بعد از فرمایش روزهای گذشته رهبری موضوع خبری و نکند موضوع صرفا با نگاه امنیتی مورد بررسی قرار گرفته باشد ابراز نگرانی کرده است.

۲- توکلی عزیز مسئولین و کارشناسان سازمان اطلاعات سپاه قطعا می دانند که تلاش برای تغییر سبک زندگی آحاد مردم ایران اسلامی بدلایل مختلف از دیرباز در دستور کار شبکه های سیاسی و اجتماعی داخلی و خارجی قرار داشته است. چنانکه نمونه اقدامات رضا شاه و دودمان پهلوی مکرر مورد نقد نیروهای دینی و انقلابی قبل و بعد از انقلاب قرار داشته است. همچنین تلاش برای تغییر هویت دینی و اخلاقی جامعه مسلمان ایرانی دهه های متوالی است که توسط بسیاری از دولتها و کشورها پیگیری می شود.

۳- توکلی عزیز به خوبی می دانند که ایجاد تغییرات مثبت و مناسب در رفتار و باورهای اجتماعی از رسالتهای جدی رسانه محسوب می شوند لذا است که فی نفسه نمی توانند منفی و قابل برخورد باشند. همچنین هر تغییر در سبک زندگی و باورهای دینی ، سیاسی ، رفتاری و اجتماعی توسط اصحاب رسانه نیز می تواند در عین غلط و به خطا رفتن بی ارتباط با خواست و تمایلات دشمن و عامل بیرونی باشند.

۴- مقامات عالی مذهبی اعم از رهبری یا مراجع تقلید و علمای دینی و بسیاری از اندیشمندان دانشگاهی صدها و شاید هزاران بار در خصوص اشکالات محتوای ، بنیادین و جدی برنامه های تبلیغی و برنامه ای صدا و سیما که در صدد تغییر رفتار و اخلاف اجتماعی تعریف می گردند متذکر و معترض شده و می شوند. اعتراضاتی که غالبا مورد بی اعتنایی مدیران این سازمان قرار گرفته است. تعریف اوشین در دهه شصت بعنوان الگوی رفتاری زنان ایرانی بجای حضرت فاطمه زهرا(س) در برنامه رادیو را به یاد داریم که با حکم بسیار تند حضرت امام خمینی(ره) مورد برخورد قرار گرفت. هیچ فرد و سازمانی نمی تواند جریان سازی فرهنگی سی و چند ساله صدا و سیما را در ترغیب خانواده ایرانی به تغییر ذائقه به استقبال از فرزند و جمعیت کمتر را انکار کند جریان فرهنگی که همچنان و علی رغم تمامی دغدغه سازیهای ناشی از کم فرزندی توسط برنامه های این سازمان پیگیری می گردد. اما هرگز نخواستیم رویه های غلط قابل اشاره در این سازمان را جریان سازی تحت تأثیر القائات دشمن تعبیر کنیم.

۵- آقای توکلی ، کارشناس سازمان اطلاعات سپاه در برنامه خبری شبکه دو بعنوان یکی از ویژگیهای خاص شبکه مذکور دریافت وجه توسط عناصر داخلی از عوامل خارجی اعلام می کردند موضوعی که بطور معمول در تمامی کیسهای اعلامی جاسوسی سالهای گذشته مورد تأکید بوده است. همانطور که خبر ورود کیف های دلار توسط برخی مسئولین به کرات مورد استفاده قرار گرفته است تأکید مکرری که شاید از اثرگذاری و بار منفی این عمل کاسته باشد. بنابراین سازمان اطلاعات سپاه باید بپذیرند که دریافت پول از عامل خارجی علی رغم زشتی و محکومیت عمل نمی تواند ویژگی خاصی برای این شبکه باشد.

۶- کارشناس سازمان اطلاعات سپاه در برنامه گفتگوی خبری شبکه دو سیما همسویی گروهی عوامل رسانه ای را برای درج تیترها ، مقالات و گزارشهای خبری همسو از محصولات شبکه جاسوسی برای اداراک سازی(تغییر اولویتهای افکار عمومی) اعلام می کردند. آقای توکلی قطعا می دانید که روزنامه های کیهان ، جوان ، رسالت ، وطن ، سیاست روز و ..... همسو با سایتهای خبری مانند جهان نیوز ، فارس ، مهر ، تسنیم و .... در اقدامی مشترک تیتر خاصی را برای سخنان مقام معظم رهبری در دیدار با کارگزاران وزارت خارجه انتخاب کردند تیتری که با عبور از بخشهای کلیدی فرمایشان مقام معظم رهبری مانند تبین مدل تنظیم سیاست خارجی در ایران ، اقدامات وزیر خارجه و تیم مذاکره کننده و .... با جهت گیری خاص برای القاء مخالفت رهبری با مواضع و اقدامات اخیر مسئولین وزارتخارجه و دولت اقدام کردند. چنانکه گروه رسانه ای مذکور در اقدام مشترک دیگر نسبت به تحریم نمایشگاه مطبوعاتی دولت جمهوری اسلامی ایران در مصلای تهران اقدام می کنند اقدامی تحریمی که می تواند لوس کننده تحریم نمایشگاه کتاب آلمان توسط جمهوری اسلامی ایران باشد. آقای توکلی عزیز قطعا بنده نیز همسویی برای جریان سازی مورد اشاره را مصداق وابستگی مدیران مسئول و سردبیران رسانه های مذکور را به بیگانه یا الگو گیری از شبکه جاسوسی اداراک سازی آمریکایی و انگلیسی نمی دانم اما سوال این است که افکار عمومی با چه معیارهایی می توانند بدون امکان نیت خوانی نسبت به تشخیص سره از ناسره در این حوزه بسیار پیچیده و هرم گونه چند لایه اقدام کنند؟

۷- ضمن تقدیر از اقدامات صیانتی که توسط دستگاههای مختلف متولی امنیت کشور طراحی و انجام می گردد تصور می کنم مناسب باشد تا کارشناسان و مسئولین سازمان اطلاعات سپاه که طی بیش از دو سال فعالیت شبانه روزی موفق به کشف و برخورد با شبکه پیچیده و هرمی چند لایه رسانه ای وابسته شده اند توضیح دهند که چرا علی رغم گذشت بیش از ۳۶ سال از پیروزی انقلاب اسلامی و غیره همچنان شاهد ریزش حجیم نیروهای متخصص و جوان در دامان شبکه های جاسوسی و غیر جاسوسی غیر وطنی هستیم؟ چرا سهم هر یک از عوامل ماندگار چنین وضعیتی مشخص نمی شوند؟ راز ماندگاری چنین وضعیت غیر قابل قبولی که جوانان را به دام دشمن می کشانند مشخص و مورد چاره اندیشی قرار نمی گیرند؟ چرا دستگاههای مسئول همچنان گرفتار شیوه برخورد با معلول این شرایط هستند؟ مناسب است سازمان اطلاعات سپاه توضیح دهند که سایر کشورها برای مقابله با چنین شرایطی به اتخاذ چه اقداماتی متوسل می شوند؟ قطعا کارشناسان سازمان اطلاعاتی سپاه و البته سایر دستگاهها موازی هرگز از اعلام کشف چنین شبکه هایی که به معنای صریح آسیب دیدگی بخشی دیگر از جوانان و مردم کشورمان توسط شبکه های پیچیده و چند لایه جاسوسی است شادمان نبوده و نیستند. بنابراین پس از بیش از سه دهه کشورداری باید بتوانند بعنوان مسئولین ذی ربط در خصوص دلایل ماندگاری چنین آسیب پذیریهایی در کشور توضیح دهند. باید بدانیم که مردم و علی الخصوص اقشار جوان کشورمان در خصوص ماندگاری چنین وضعیتی نباید پاسخگویی ما و شما باشند بلکه مسئولین مراکزی از این دست هستند که باید در پیشگاه مردم پاسخگو بوده و بفرمایند چرا ناتوان از رفع آسیب پذیریهای ویرانگری از این دست هستند.

۸- آقای توکلی عزیز مسئولین مراکز اطلاعاتی کشورمان قطعا می دانند که بزک کردن چهره کریه دشمن ، ایجاد جریانات حقوق بشری و امثالهم علی رغم اهمیتی که دارند در برابر تلاش گسترده خودخواسته یا وارداتی برای ایجاد تغییرات در حوزه های رفتاری و اخلاق اجتماعی در ایران اسلامی موضوعی جدی نیست چرا که تغییرات رفتاری تغییر بنیادهای اخلاق اجتماعی می توانند زمینه پذیرش بسیاری از آنهایی باشد که مانند زیبا نماساندن چهره استکبار اشاره فرمودند. تصور می کنم شاید لازم باشد عملکرد مثبت و منفی دستگاههای متولی اعم دانشگاهها ، حوزه های علمیه ، آموزش پرورش ، صدا و سیما ، آستانه قدس رضوی و سایر اماکن مشابه ، وزارت ارشاد ، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، سازمان تبلیغات و بسیاری دیگر را بی نگاه سیاسی و امنیتی با درک اهمیت تغییر سبک زندگی مورد بازخوانی قرار گیرد.

۹- آقای توکلی چرا اتباع آمریکایی ، اروپایی و حتی آسیایی را به جرم جاسوسی برای ایران علیه کشورشان را در حال محاکمه و جریان خبری نمی بینیم؟ کم کاری دستگاههای ذی ربط ایرانی است که نمی توانند آنها را در چارچوب منافع ملی کشورمان به استخدام در آورند یا بین جوانان آنها چنین موضوعی پذیرش ندارد؟ آیا با توجه به تبعات روانی انتشار مکرر اخباری مبنی بر جاسوسی برخی هموطنان به نفع منافع دشمن نباید در اصل خبری سازی چنین موضوعاتی تجدید نظر کرد؟ آقای توکلی بعنوان یکی از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تصور می کنید با توجه به تأکیدی که سازمان اطلاعات سپاه بر دریافت پول بعنوان یکی از عوامل به دام افتادن جوانان ایرانی دارند مجلس با قانونگذاری قابل قبول و کارآمد و رفع تنگناهای ماندگار اقتصادی یا به فرمایش شما فساد ساختاری اقتصاد ایران بتوانیم جوانان ایران اسلامی را در برابر پذیرش خواسته یا ناخواسته جاسوسی به نفع دیگران و دشمن واکسینه کند.

شایان ذکر است کامنت هایی با عنوان "مذاکرات تو در تو" و "نشست وین 2" از دیگر مقالات ارزشمند آقای امیر محمد فاطمی می باشد،

طی حدود یک سال بالغ بر 270 مقاله تحلیلی تحت این قالب از ایشان درج گردیده است

سایت انصارالخمینی (ره) توفیق روز افزون این برادر متعهد و سخت کوش را از درگاه الهی مسئلت می نماید. 

  تعداد بازديدها: 2182
   


 



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=68162
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.