تاريخ انتشار: 28 بهمن 1390 ساعت 22:03:49
تاثير مخرب مايكروويو بر مواد غذايي

یک دختر خانم بچه مدرسه ایی برای مقایسه اثر مایکروویو بر روی ساختار مولکولی مواد و مقایسه اون با گرم کردن به روش سنتی آزمایش جالبی انجام میده. 

 

 اون دو گیاه کاملاً مشابه انتخاب می کنه که یکی توسط آب گرم شده در مایکروویو و دیگری توسط آب گرم شده بر روی کتری سیراب می شدن. یعنی این دختر خانم مثلاً صد سی سی آب رو در مایکروویو می جوشونده پس از سرد شدن به یکی از گیاهان می داده و صد سی سی دیگه رو در کتری و روی اجاق گاز می جوشونده، و پس ازسرد شدن به گیاه دیگه می داده.

 

حالا نتيجه را خودتون ببينيد !! 

 

 

 

 

 

  ** با تشكر از ارسال كننده : جناب آقاي مجتبي رسولي **
   


 
01 دي 1393   
ssss
ممنون .
واقعادستتون درد نکنه.
خیلی به کارم خورد برای آزمایشهایم از سایت شما استفاده کردم.



این مطلب از نشانی زیر دریافت شده است:
http://fajr57.ir/?id=10380
تمامي حقوق براي هیئت انصارالخميني محفوظ است.